Fredagen den 1 augusti 2019

tog vi vår nya buss i bruk och nu den 8 augusti var det andra gången vi var på torget med den.
Många besökte oss under kvällen. Semesterfirare, nya besökare och flera stamgäster.
Fullt upp för oss personalen. Kvällen går fort när gästerna är många.
Trevliga samtal om vardagliga händelser.
Vi fick också förmånen att be för några.
Som vanligt var det tyvärr någon som fått för mycket innanför västen. Men alla tyckte om vår vackra buss, och njöt av det vackra sommarvädret. Det utlovade regnet höll sig borta. Gud hörde vår bön.


JESUS ÄLSKAR DIG.
 

loading...

                 Här nedan kan du följa bussbygget

Bosse och Paulus Bosse och Paulus

Bussbygget har startat

Arbetet med att bygga om Paulus från stadsbuss till  CaféBUSS har börjat.  Vi är tacksamma till Biltjänst Lidköping, som hjälpte oss med bogsering från Truvegården in till stan.  Och vi är tacksamma till Nybergs Buss, som låter oss få ha den stående hos dem och även utnyttja deras verkstad när vi så behöver. Vi har haft byggmöten, rivit ut alla säten, skissat på hur vi vill att köket och cafédelen ska se ut. Vi har också gjort vissa inköp av materiel och beställt virke till köket vilket kommer att byggas som lösvirke. Vi kommer allt emellanåt meddela hur arbetet fortskrider.


Bussföreningen har köpt en ny CaféBUSS!

 Åke Björkqvist och Bosse Bergenvall hämtade hem den från Stockholm den 11 december. En Volvo/Säfflebuss som har gått i stadstrafik. Ca 62000 mil har den rullat, vilket inte är mycket för en buss. Den har lågt insteg, så att även rullstolsburna ska kunna komma in. Vi ska planera hur inredningen ska vara och ombyggnad kommer att ske under våren. Om den kommer att heta något? Inget bestämt. Kanske Paulus? Paulus i Bibeln omnämns som ”hedningarna apostel”, men han skrev också merparten av de brev till de olika kristna församlingarna som är omtalade i Nya Testamentet. Och just så vill bussföreningen
On Road For Jesus vara: Apostel för de som inte känner till Guds kärlek och även vara till uppmuntran för de kristna församlingarna.
Text och foto:
Hans R